sreda, 22. maj 2024

Predavanja v okviru programa (OB) MEJNE KRAJINE

Društvo primorskih arhitektov vas vabi k obisku sklopov predavanj v okviru programa (OB)MEJNE KRAJINE, ki obravnavajo tematiko vodnega prostora v ob- čez -mejnem prostoru. 

Predavanja organizira Zbornica Arhitektov iz Gorice v sodelovanju z Društvom primorskih arhitektov z namenom, da bi soočili pogled in načine gledanja, razumevanja, upravljanja in poseganja v krajinah našega prostora.

Program se bo odvijal v 4 delih in sicer v maju (četrtek16. in sreda 22 maja.) in juniju (četrtek 6. in četrtek 13. junija).

Predavatelji bodo pretežno italijanski a tudi slovenski. Zagotovljeno je prevajanje prav z namenom, da so predavanja dostopna tudi vsem tistim, ki italijanskega jezika ne poznajo dobro.

Ker je število mest omejenih se je potrebo za posamezen slop predavanj prijaviti na elektronski naslov drustvo.primorskih.arhitektov@gmail.com vsaj dan pred posameznim sklopom predavanj.

Več v letaku (OB)MEJNE KRAJINE  Vabilo in programu je dostopno na povezavi.

Vsak sklop predavanj je akreditiran za točke obvesznega usposabljanja v obsegu 3 kreditne točke – sklop B (Teorija in referenčna praksa). Tiste, ki se želite konference udeležiti ter obenem pridobiti kreditne točke obveznega usposabljanja prosimo, da ob prijavi zapišete tudi vašo ZAPS številko.

V želji, da še dodatno okrepi medsebojno sodelovanja in spletemo še močnejše medsebojne strokovne vezi vas iskreno vabimo da se predavanj udeležite.

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar